De Cock met C-O-C-K

Er zijn geen zekerheden meer in het leven, zeggen ze dan, maar bij Baantjer ligt dat toch even anders …

Ik kijk niet graag meer naar de televisie, teveel operaties, kookprogramma’s, te-snel-wisselende-beelden, te veel reality tv, teveel lachbanden op momenten dat er niet gelachen moet worden, en vooral teveel reclame, dus allemaal redenen om eerder plaats te nemen voor de pc in plaats van voor de televisiebuis, al is van dat laatste “buis” tegenwoordig nog zelden sprake.

Voor één programma kom ik wel voor mijn pc vandaan en dat is Baantjer. Niet dat het zo’n hoogstaand programma is, maar gewoon omdat je daar rustig kan naar kijken wetende dat de oplossing op de misdaad pas gevonden zal worden na een bezoek aan “Lowietje”.
Dus zijn er toch nog zekerheden in het leven  hé

 

 

 

 

 

 

Advertenties