Pieken zonder reden

Hebben jullie dat ook soms dat jullie blog ineens veel meer gelezen wordt dan op andere dagen?
Wel ik had gisteren zo’n dag, één van mijn blogs steeg tot het hoogste aantal bezoekers dat ik ooit op die blog kreeg, maar het rare was dat ik niks nieuws gepost had, dat ik zelfs op deze blog de laatste weken geen nieuwe berichten meer had gepost.
Zo zie je maar dat internet soms rare sprongen kan maken en dat je daar zelf helemaal geen vat op hebt.

Het is ook steeds moeilijk om te ontleden of deze bezoekers effectief lezers waren of slechts voorbijgangers, maar dan  nog komt zo’n piek onverwacht en uit het niets.

Ik ben natuurlijk wel blij als ik die teller omhoog zie gaan, iedereen heeft toch graag dat hetgeen  je neerpent ook door iemand gelezen wordt, maar het blijft raar dat dit kan gebeuren zonder dat je op dat moment extra aandacht op je blog vroeg door een nieuwe toevoeging.

Die topdag lag bij mij op 17/1/2012, dus ook geen verlofdag of dag in het weekeinde.
Kan er iemand daar een verklaring voor geven?

Advertenties