Belangrijk bericht voor Telenet gebruikers

Belangrijk bericht!
Ik heb zonet een email gekregen, zogezegd van Telenet Webmail, met volgende tekst:

“We zijn momenteel verbetering van onze Message Centre database. Wij zijn het verwijderen van alle ongebruikte pandora.be accounts van meer ruimte voor nieuwe te creëren. In andere voor uw account niet te worden geschorst of verwijderd, moet u uw account bij te werken door het verstrekken van de informatie hieronder opgesomd:

Bevestig uw pandora.be accountgegevens.
E-mailadres:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Stuur uw gegevens naar: upgradeteam456@hotmail.com

pandora.be HelpDesk.
Let op! Account eigenaar (s) die weigert zijn of haar account bij te werken binnen zeven dagen na ontvangst van deze kennisgeving eindigt wordt permanent opgeschort”

Volgens mij is deze email gewoon gemaakt om mensen hun gegevens te ontfutselen, kijk maar naar het email-adres van de afzender. Dus zeker niet op reageren mensen! Als je de gevraagde gegevens invult en terugstuurt aan de afzender zullen zij  al je gegevens en je account kunnen overnemen, dus zeker nooit doen.

Ik wou Telenet rechtstreeks hiervan op de hoogte brengen maar was te laat om telefonisch contact op te nemen en via email lukte het ook niet ( zijn allemaal invulformulieren). Dus dan maar even langs deze weg gedaan met de hoop op die manier toch mensen te kunnen verwittigen dat er zo’n email in omloop is.

Advertenties