De sparren verdwijnen in het Vrijbroekpark

Ondertussen weten jullie dat het Vrijbroekpark, in de dichte nabijheid van mijn woning, de favoriete wandelplaats voor mijn honden is. Tweemaal per dag tracht ik met Fanky en Goofy een fikse wandeling door het park te maken. Ze hebben zo hun vaste routine, hun eigen voorkeurswandeling, maar deze wegen waren verleden week met nadars afgesloten voor het publiek dus moest ik noodgedwongen een ander traject kiezen.
Tijdens het weekeinde werden de nadars verplaatst zodat de wandelaars terug door konden. Het is geen mooi gezicht wat er in het park gaande is. Verschillende grote sparren rondom de rozentuin zijn neergehaald, de reden daarvoor weet ik niet, maar het zijn wel gezellige hoekjes die verdwenen zijn. Spijtig vind ik dat, maar ik hoop dat er tenminste een goede reden is waarom deze sparren moeten verdwijnen.
Enkele foto’s.

Advertenties