Nu geef ik het op

Ik wou vandaag eens iets anders doen…
Doorgaans begin ik de dag met enkele boterhammen met een tasje zwarte smaakloze koffie. Vroeger, lang geleden, zat er in die koffie nog meer smaak, maar dat kwam door het feit dat ik er 3 klontjes suiker in deed, maar die dagen zijn voorbij, nu is het koffie zwart.
Doorgaans eet ik ’s middags, als ik niet de baan op moet, hetzelfde… gewoon om een afwisselend dieet te hebben hé 😉 maar daar wou ik vandaag even verandering in  brengen.
In onze kast vond ik deze lekker-uitziende-blikjes.
IMG_0792
Voor iemand met Schotse roots is dat wel een volledige maaltijd inclusief rode bonen.
Ziet er wel lekker uit maar ik zal het waarschijnlijk nooit echt weten want bij een eerdere poging, enkele dagen terug, heb ik,het blik niet open gekregen. De blikopener geraakte er niet door en liet sporen van metaalschaafsel achter zodat ik het boeltje binnenin niet meer kon vertrouwen.
IMG_0791
V
andaag dus een nieuwe poging ondernomen en het was terug van dat. De blikopener blokkeerde  en het blik raakte weeral verwrongen, maar wou niet open. Het blik belandde in de vuilbak en de blikkenopener krijgt binnenkort ook een laatste rustplaats in dezelfde vuilzak toegewezen.
Ik heb nog 2 blikken over maar die blijven gewoon gesloten want…
nu geef ik het op… hoe zou je zelf zijn?

Advertenties